Hirdetés

  • Olcsó USB WiFi AC adapter

    lo Egy olcsó WiFi AC USB adapter jó szolgálatot jelenthet, ha az új router csak elvileg támogatja a 2,4 GHz-es átvitelt. Persze szokás szerint csak bonyodalmak után győz az igazság és érkezik el a happy end.

  • Steet Fighter 6 - Így harcol M. Bison

    gp Az új karakter érkezéséhez még nem kaptunk dátumot, valamikor a nyár folyamán kapjuk meg.

  • Ilyen lesz a CMF Phone 1

    ma Intenzív narancs színben és extra lehetőségeket kínáló hátlappal várható a Nothing almárkájának első modellje.

Új hozzászólás Aktív témák

  • shalafi66

    veterán

    válasz Giot #24336 üzenetére

    Szép doboz, hová lett hangolva? :)

    (#24347) Giot
    Elfogadható ez a vélemény, nem tiltakozom, de nézd már meg, miből indult ki a dolog most. Szóltam, hogy az el. dinamikus hangszóróknál a helyettesítő képet fejlesztgették, és az induktív részt átdolgozták, pontosították, mert a régi megoldások, egy induktivitásos modellek egyszerűen nem fedték le azt, amit egy valódi hangszóró produkál. Nem értem, mi ezzel a baj. Megadtam a képletet is hozzá, modellezhető, ellenőrizhető, akár TINA-ban is, nagyon jól közelíti egy valódi hangszóró kisjelű viselkedését, és jó következtetéseket lehet levonni a nagyjelű működésre is. Huszty Dénes már 40 évvel ezelőtt megmondta, meglátta, hogy nem stimmel az akkoriban használatos megoldás, szólt, hogy a + és - irányú kitérések sosem egyformák, stb. Egyik utolsó munkája ez volt. És akkor itt fórumon meg küzdeni kell, ha nekem valami "új", vagyis inkább újabb infóm van... Pedig egyszerű. Mérj meg egy légmagos induktivitást, meg egy hangszórót, és tedd egymásra a két impedanciaválaszt. Na mindegy. Ez mondjuk tényleg már csak a jéghegy csúcsa.

    [ Szerkesztve ]

    12" 180/280W 8Ω PA hangszóró 98dB@1W https://hangszoro.net/FSL1220 Vifa DX25TG magashangszóró készletről https://hangszoro.net/DX25

Új hozzászólás Aktív témák