Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • xxlongikaxx

    aktív tag

    válasz shalafi66 #27418 üzenetére

    Hidd el vagyok abban a helyzedben hogy teged minositselek, nem vagy te nekem senkim, radasul te kezdtel el kostolgatni masokkal egyetemben.

    En nem kertem a te segitsegedet egyszer sem, arrol nem tehetek hogy neked van allando kozles kenyszered, radasul nem en voltam aki elkezdte a masikat itt kritizalni, en idejottem adtam tanacsokat, hozzad egyszer sem szoltam, te kezdted el az en hozzaszolasaimat kommentelgetni. En mar regen nem szolok hozzad csak ha muszaly.

    Azt allitod azert nem mondod el a centeres ok fejtesedet mert nem vagyunk ra meltok, az a baj hogy masoknak sem mondod el, es ez mindig igy van.

    Sokszor mar nagyon sokan felhivtak itt a figyelmet arra hogy a te hozzaallasod ezen a forumon mennyire karos, mert egy ertelmes DIY otletet nem lehet kitargyalni, mert te uralni akarod a forumot es mindent lehurrogsz es nem adsz ra megoldast es magyarazatot.

    Most is a szerencsetlen Valdushoz te ajanlgatod csak a hangszoro cseret, mindenki mas azt mondja hogy nem eri meg. Egyik pillanatban azt irod cserelje, aztan szerinted nem eri meg a csere, arrol nem beszelve hogy a valtot meg sem tudna csinalni a gazdaja.

Új hozzászólás Aktív témák