Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • szazbolha

    addikt

    válasz #71562240 #30536 üzenetére

    A 150.000 Ft-os határt önkényesen húztam meg. Szeretnék ebbe beleférni, több, itt nem részletezett okból is. De ez nem akadályoz meg abban, hogy a beszerzett 17 cm-s közép hsz-t lecseréljem egy 13 cm-re ami nem drágább mint 17 eFt.
    Tehát erre vonatkozó tippet ajánlást szívesen veszek.

    Csere esetén a 150.000 Ft-os határ megmarad a projekt szempontjából. Akár az SB23-at is lecserélem másra olcsóbbra, ha van értelmes javaslat, ami kevesebb mint 30.000 Ft költséget jelent és megmarad a hangszórók nem definiálható "minőségének" egyensúlya.
    Mindezt addig tudom megtenni amíg a doboz el nem készül. Mert nekem abban van sok időm és energiám.

    Hogy értsd: nem az a fő cél, hogy a hobby pénzemből max 150K-t költsek el (mert akkor a szerszámok költségét is ide kéne számoljam, meg a benzinpénzt amiért elmegyek a faanyagért), hanem hogy készüljön egy házi hangfal, értékelhető hanggal és külcsinnel, amit én rakok össze és annak alkatrész költsége nem haladja meg a 150K-t. Olyan hangfal amit akár évekig hallgatok.

    Sajnos még asztalost sem tudok megfizetni, ha tartani akarom a keretet.
    (amúgy se szívesen tenném, mert 100K feletti ajánlatokat kaptam a dobozokra, igaz a fürdőszobai szekrénykét is 43K-ért csinálták, szóval lehet reális)

Új hozzászólás Aktív témák