Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • shalafi66

    veterán

    válasz szazbolha #34574 üzenetére

    Öööö, én viszont ismerem. Ezek freeair paraméterek, eredetileg pedig hátul nyitott dobozban, lapba építve működtek, néhány W-os erősítővel. Azért ma nem 2W-os csöves végfokozatokról szólnak a hangszórók általában. :)
    A 63 liter értelmetlen.

    #34578szazbolha
    "Kicsit visszaigazolja azt az elgondolásom"
    Egy fotó és egy ár ebből semmit nem igazol vissza. :)

    #34579Irmscher 353
    Az Akai magas eredeti ára 150-200Ft. :) Ez kb. tükrözi a képességeit is. :) 7-8kHz fölött használható, és 15 után esni kezd a hangnyomás. :)
    "ennek megvan a váltó terve"
    Hangszóróknak nincs hangváltó tervük. :) Kétutas rendszernél, mindig az adott dobozban, adott hangszórópárhoz a kettő tulajdonságait együtt figyelembe véve tervezzük a hangváltót.

    Ha a színük nem egyforma, akkor a paramétereik sem. :) Nagyon más membránokat tudtak csinálni az Orionnál különböző időpontokban.

    "0,5-0,6 qts-t találtam."
    Az nagyjából lehetetlen azzal a membránszéllel és az öntött mágnessel. :) A hangszóró alaprezonanciája 80Hz körüli volt eredetileg, ahhoz 1,0 fölötti jósági tényezők tartoznak.

    A döntött doboz nem jó ötlet, a hangszórók iránykaraktere szemből jó csak. Mindkettőé. A plafonról visszaverődéseket hallgatni nem annyira jó. :)

    [ Szerkesztve ]

    12" 180/280W 8Ω PA hangszóró 98dB@1W https://hangszoro.net/FSL1220 Vifa DX25TG magashangszóró készletről https://hangszoro.net/DX25

Új hozzászólás Aktív témák