Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Giot

    addikt

    válasz tzsolesz #6667 üzenetére

    Komoly jószágnak tűnik ez az erőlködő. :)

    Magasságot azért nem adtam meg mert azt adják a hangszórók. Ugye van egy 30cm-es "mélyszerűséged" :) ahhoz betenni egy magast lehet piezzo is ahogy nézem úgyis a hangosítás irányába megyünk pld valami ilyesmi: [link] ennek hozzáadod a magasságát majd ehhez jön még 2 centi mivel szoktam hagyni a hsz-ek és a fedlap között 1, 1, centit majd ezalatt legyen az a kb 10 centi (ha nem tetszik pofára hagyd ki de akkor a mélységet növeld) és alul az 5, 7, centi nyílás. A reflexnyílás felső részéhez a doboz belseje felé be lehet tenni még lapot kb doboz feléig. (ezt nemtom hogy magyarázzam csináltam egy rajzot de nem tudtam rendesen megjeleníteni)

    Anyag Mdf vagy pozdorja esetleg rétegelt lemez 19mm-es (vagy most 18-as? nemtom) ha lehet inkább enyvezve mint csavarozva. Egyébként meg kísérletezzetek. Csillapítóanyaggal vagy pld a reflex nyíláshoz tett lap méretét változtassátok vagy elsőnek próbáljátok ki anélkül. Ez ilyen próba szemcsere.
    Ja és ha nem sikerül jól nem engem szídni hanem az MNC-ít hogy gyárthatna rendes nem import hangszórókat is. Értelmes adatokkal.
    Ja és én nem mondtam semmit. :)

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák