Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • JohannZimu

    senior tag

    válasz kabar #102250 üzenetére

    "ha valami hasonló kraktert keres"

    Egy típusszám nem ajánlás. Szubjektív ajánlás lehetne, ha röviden kifejtetted volna, hogy milyen "karakternek" hallottad, milyen láncban. Egy kezdő, vagy szerényebb összeget erre a hobbira áldozó ritkán keres "karaktert".
    Szvsz. "előfordul", hogy maga az ajánló sincs tisztában a saját ízlésével. Olyan is előfordul, hogy a fórum aktív részhalmaza két napig "kopaszodik" azon, hogy sikerüljön az új szettet üzemképesen összekötni és beállítani, és a "mentorált" két hét elteltével máris "ajánlóvá" lép elő.
    Az első "szabvány" kérdésemre kérdés érkezett (Pityu barátom :D ), "mit hallottál eddig"? A "kiizzadt" válaszomra, "melyik tetszett"?
    A köntösben laptop előtt ülő kezdőknek még így is tud segíteni a topik tapasztaltabb fele, hogy a linkelt komponens ára alapján jó vételnek számít-e.
    Aki hajlandó kimozdulni, tapasztalni, esetleg visszaolvasni, és ezek után feltenni a kérdéseit, többre is számíthat. Azonban ahhoz, hogy ez jobban (jól) működjön, az ajánlónak néha-néha meg kellene előznie az ajánlást kérőt tapasztalatban...és akkor sem árt szubjektív ajánlásként kezelni a kapott információkat.

Új hozzászólás Aktív témák