Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Gabor970

    addikt

    Sziasztok!

    Egy kis tanácsért jöttem. Sógoromnak segítek házfelújítás közben úgy kialakítani a dolgokat, hogy oda 5.1 hangrendszer lesz telepítve. Sajna messze van, én nem tudtam ott lenni amikor a villanyszerelő berakta a kábeleket. Ők úgy találták ki, hogy a front hangfalaknak fali csatlakozó lenne, és még egy további kábellel csatlakozna a hangfal a fali csatlakozóba. Nekem nem tetszik, de már nem nagyon lehetne bontás nélkül változtatni. ,
    [ezzel lett bekábelezve]
    Lehet fali csatlakozóba olyan hüvelyeket szerelni, amibe a hangfalkábelek banándugói illenek, és így vigyük tovább a jelet a hangfalakhoz???
    Sajnos nem vagyok kicsit sem meggyőződve arról sem, hogy a kábelhosszakat párba azonos méretűre vette, pedig ki lett hangsúlyozva a szerelőnek, hogy azért lett annyival nagyobb mennyiség beszerezve, mert a közeli hangfalhoz is ugyanolyan hossz kell, mint a távolihoz. Értetlenkedve jelezte, hogy sokkal többet vettünk, mint amennyi kellett.

    A gáz az, hogy a teljes rendszerre kb 600e Ft lett kalkulálva, nem lenne szerencsés, ha már itt el lenne cseszerintve az egész.

    Tanulj meg alkalmazkodni a körülötted levő világhoz, mert a világ nem fog tehozzád! /boda

Új hozzászólás Aktív témák