Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • brembo

    tag

    Sziasztok!

    Tovább tesztelgettem a Denon 1912-es erősítőmet (HTPC-->HDMI->AVR->HDMI->TV láncban) és maradt pár kérdésem, talán Ti kapásból tudjátok a választ, milyen beállítás okozhatja a következőket:
    - ha az erőlködő standby módban van, úgy a hang szépen átmegy rajta, és a tv szólal meg. Ha bekapcsolom az AVR-t, úgy a tv nem szól, csak a hangfalak, itt nincs is kérdés, ez így frankó.
    - viszont, ha bekapcsolom a gépet, első körben megjelenik a kép a tv-n, és ha ezután bekapcsolom az AVR-t, akkor eltűnik a kép. Csak akkor jön elő ismét, ha választok egy bementet, vagy egy előre beállított quick select módot. Ezt nem értem, ez miért lehet? Miért nem marad kép a tv-n alapjáraton?
    - Ha átváltok internet rádióra, miközben be van kapcsolva a HTPC, egyszerűen eltűnik a kép, ilyenkor a menü gomb megnyomása után sem jön be a grafikus menü a tv-n... Ezt sem értem.
    - Az internet rádió mostanában egyszerűen nem működik. Szépen elmentettem az állomásokat, mentek is szépen, de pár napja az van, ha bekapcsolom, connecting után egyszerűen nem ír ki semmit, csak nem szól... Ez minek a hibája lehet? Netet kap a gép...

    Szóval, a fentiek kapcsán szívesen veszem a denonok lelkivilágában jártas kollégák észrevételeit. :R

Új hozzászólás Aktív témák