Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • gonger

    senior tag

    Sziasztok!
    Tanácstalan vagyok és újra hozzátok fordulok, remélem azért még témába vágó a kérdésem.
    Kialakítottam a nappaliban a házimozimat (hátterek még nem végleges elhelyezésűek, mert nekem is hátsó falra van tolva a kanapém, de valszeg ezen nem fogok tudni változtatni) ami egy Samsung HD Ready felbontású LCD tv-ből, Dali Concept 6 szettből (5.0) és egy kicsike Denon 1306-os erősítőből (tudom, gyenge láncszem) áll.
    DVD filmeken túl sorozatokat nézünk Divx-ben(mást nem játszik a DVD-m), amit már nagyon utálok és szeretném ezeket HD felbontású anyagokról nézni ill szeretnék BD25-ös filmeket megnézni DTS hangzással.
    Körbenéztem médialejátszók ügyében és 30 e Ft-ig láttam jópárat, amiből 2 érdekelne is:
    -Asus O Play Mini Plus
    -WD Tv live Streaming
    Mindkettőt szidják ill. dicsérik a megfelelő fórumokon.
    Mi alapján válasszak?
    Tehát leginkább MKV fájlok és tömörítetlen zeneformátumok lejátszására kéne. Hangot optikai kábelen vinném az erősítőbe, van Wifi routerem de a 25 Megás netből ez még csak 10Megát enged át(asztali gépem úgy is vezetékkel csatlakozik, a régi laptopunk meg nem tud n-es wifit), tehát a lejátszóban nem is feltétel számomra a wifi, el tudom hozzá vinni az utp kábelt ha kell. (mert gondolom egy 18-20 megás filmet úgy is a PC vinyójáról játszanék le, az meg wifin nem biztos, hogy akadásmentesen menne a lejátszón)

    Tehát érdemes vergődni a márkák között? esetleg konkrét tapasztalatotok van valamelyik médialejátszóval?

Új hozzászólás Aktív témák