Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • blg

    senior tag

    válasz tylerddd #112780 üzenetére

    Én nem tudok konkrét eszközre szóló tanácsot adni, mert egyrészt csak a saját rendszeremet ismerem, másrészt szerintem botfülem van...

    A jelenlegi erősítőm 9 éves, és éppen tervezem a lecserélését. Én az új erősítő kiválasztásánál az első rostának az általam szükségesnek vélt funkciók meglétét tartom. És mivel az új erősítőt is szeretném legalább annyi ideig megtartani, mint a jelenlegit, ezért a jövőállóságára is gondolnom kell.
    Ezért a szempontjaim pl.:

    - több HDMI bemenete legyen, mint amennyit most egyből elfoglalnék (most 4-et használok folyamatosan, +1-et néha, tehát legalább 6 legyen)
    - bár most nincs 4K-s megjelenítőm, de remélhetőleg azért lesz 10 éven belül, és a jövőállósághoz nem elég, hogy tudnia kell az erősítőnek a 4K passthrough-t, de laikusként most úgy látom, hogy tudnia kellene a HDCP 2.2-t is.

    És már ezzel a két feltétellel is behatároztam egy minimum szolgáltatásszintet, és tudom nézegetni a legalább ennek a szintnek megfelelő erősítőket...

    Ha te is meghatározol ilyen feltételeket, akkor utána már ki tudod gyűjteni az ennek a szintnek megfelelő erősítőket, mondjuk a kommerszebb gyártóktól (pl. Denon, Onkyo, Pioneer, Yamaha, Sony), és utána ezeknek már utána tudsz olvasni fórumokon, teszteket keresni, utánakérdezni itt, esetleg akár valahol élőben megnézni/meghallgatni.

Új hozzászólás Aktív témák