Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • robim

    tag

    válasz mivamma #113770 üzenetére

    Ha nem gond, akkor picit beleugatok és leírom a saját tapasztalataimat...
    Szóval, volt egy Arcam AVR350-em, ami nagyon tetszett, de mozin mindig volt egy kis hiányérzetem, aztán lett egy 400-am is, ami jó volt ugyan, de a 350-et jobbnak tartottam.

    Egyszer elvittem a 350-et Bajnokpityuhoz és összehallgattuk a Denon 4308-al (csak előfok részt próbálva), és nekem mozin a 4308 jobban tetszett, zenén meg inkább Arcam. A lényeg, hogy valami olyasmit szerettem volna, ami az Arcam és a Denon kombinációja.

    Ebből lett végül egy Anthem MRX700, amit előzetes meghallgatás nélkül vettem meg, de egyáltalán nem csalódtam benne, sőt! Zenén nagy különbséget nem vettem észre, mozin viszont sokkal jobban tetszik, mint az Arcam (ezt leginkább a mélyek kezelésében vettem észre). Akitől vettem az Anthemet, ő azt mondta, hogy 600-as Arcam-ot cserélt le rá, és nem bánta meg, mivel az ARC nélkül hozta azt a szintet, mint az Arcam, ARC-al pedig sokkal jobbat kapott (az MRX700-at nála MRX510 és Classé végfokok váltották) - mindezt mozin.

    Jah, nálam végig Focal-okat hajtottak az erősítők (Electra 906-CC900-SR900, illetve előtte 816V az AVR350-el). :)

    Ezt követően kíváncsiságból elhoztam egy Primare SPA22-t Muzsikpetitől, ami az eddigi legnagyobb meglepetést okozta, mert nem számítottam arra, hogy annyira jó lesz, hogy végül maradjon...

    Egyébként ha jól emlékszem, akkor Muzsikpetinek 816W szettje van, szerintem szívesen megmutatná hogyan szól azzal a Primare, sőt még azt is meg tudjuk oldani, hogy az MRX700-at meghallgasd nála.

Új hozzászólás Aktív témák