Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • devil-k

    nagyúr

    Vegyes érzéseim vannak a tegnap látottakkal kapcsolatosan. Filmvetítést szerettem volna látni, de videóvetítést kaptam 1-2 helyen. Nem tudom, hogy az utóbbinak mi volt az oka? :( Arra az álláspontra jutottam, hogy inkább egy szuper FHD-s gép, mint egy most még kiforratlan 4K-s vas. Jó lesz majd, valamikor.... de inkább nem kommentálnám bővebben amit láttam..... Gáz.

    A Dream Cinema terméből amikor kijöttem, csak annyit kérdeztem, hogy ez minden 50 millió Ft-ért?! Ha nekem ennyi pénzem lenne és ennyit kapnék, akkor mocskosul dühös lennék. Nagyon. Nem volt rossz a dolog, de mintha valahol elcsúszott volna. A faleveles demo volt a legjobban élvezhető. Máshol nem éreztem, hogy "üt" a cucc és kirázna a székből. A hangerővel szerintem nem lehet mindent elpalástolni.... hiányoltam azt az érzést, amitől azt mondom, hogy kell nekem az Atmos.... de így és ilyen körülmények között, köszönöm nem kérek belőle. Nyilván a 3D után valamivel el kell adni a filmeket megint.

    Összességében csalódás volt a show, kivéve a sztereó. Mocsok jó és igazi zenét lehetett 1-2 helyen hallani ám, de megerősített még egy valamiben ez is. Nincs szükségem most ilyen jellegű rendszerre. Egyszerűen nem látom értelmét annak, hogy "háttérzenének" építsek emiatt egy komolyabb rendszert. Sosem fogok elé leülni és órákig hallgatni a csodás muzsikát. Talán, majd nyugdíjaskoromban... akkor biztos lazább lesz az életvitelem. Minden tiszteletem azoké, akik ilyen komoly rendszert ki tudnak építeni maguknak. Bár kíváncsi lettem volna, hogy rock zenével hogy szól a dolog, na de na...

    [ Szerkesztve ]

    - mozi bolondéria -

Új hozzászólás Aktív témák