Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • mhmpista

    aktív tag

    Az Infinity Kappákról amúgy mi a vélemény?
    Nekem fontos lenne a zene is, mozi is. Ízlésemnek megfelelően nem annyira részletező hangot szeretem hanem inkább vigyen a zene, hangszínpadkép is fontos, mióta tudom mi az, azóta az is érdekel. :)
    És valahogy a szellősebb hangot kedvelem. (Angol, erőtlen? :F ezeket a jelzőket szokta kapni a nekem tetsző hangzás a túloldalról)
    Esetleg van valakinek fórumtársak közül itt pesten amit meglehetne fülelni?
    Illetve ebben a megközelítésben Triangle is érdekelne. Most így ezek mozgattak meg, kíváncsi lennék rájuk.
    :R

    Amúgy a hét elején voltunk hallgatózni egy hifi boltban itt Antibesban. Volt egy Bowers and Wilkins 802D3 illetve egy nagyon komoly McIntosh mc302 a preamp is McIntosh volt, de pontosan nem emlékszem rá. Rárepültünk kollégákkal, senki nem prő.
    Az eladó srác nagyon készséges volt, oda adta az ipadot és lelépet, szóval szabadon garázdálkodhattunk.
    Nasról ment a muzik.
    Nem tudom hogy most az akusztikával volt e baj vagy velem van e baj, lehet mindkettő, de valahogy nem estem hasra. Volt pici alapzaj, nekem talán az volt a legzavaróbb. Ami nagyon tetszett, hogy szerintem a McIntosban hihetetlen energiák lapulnak. A nagyzenekaros komolyzenei műveket hihetetlen dinamikával közölte. Jól is állt neki a komolyzene, de talán itt ki is fújt. Hallgattunk minden féle zenét, pörgősebb jazzt, Sia-t, Piafot, pici Rockot, meg amit a kollégák akartak, illetve a végén még Kiscsillagot is betettünk csak úgy funból, de komolyan mondom semmi nem állt jól neki. Csak a komolyzene, a fúvósok, vonósok. Azok igen.
    Ha volt ének akkor az valamiért teljesen elnyomott mindent. Olyan volt mintha a B&W nagyon durván kiemelné a magasközepet :F ha létezik ilyen... Illetve mivel nem tudtam semmi mással meghallgatni ezért lehetett bármi a láncból. Ha Piaf énekelt akkor minden hangszer elbújt. Ha bárki énekelt akkor minden más elhalkult. Ez lehet a B&W dobozoktól?
    Amúgy jó hangja volt, félreértés ne essék, csak többet vártam. Az erősítő nagyon tetszett, biztos lehetne finomhangolni a láncot, de nekem csak az ára kéne.

Új hozzászólás Aktív témák