Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Nemir Ombe

    addikt

    válasz pappkarcsi #126466 üzenetére

    Én a HK szetnnél gondoltam a 161-est + a HKTS 5 szettet, (a 151-es AVR helyett, mert a 161 egy pár ficsörrel többet tud + már jár hozzá mikrofon, ami azért megkönnyíti a "mezei felhasználó" életét) a HKTS szetthez alapból jár egy aktív mély is (aminek teljesen vállalható hangja van és zárt) a HK+Jamo szett nem tud annyival többet (nagyobb és szinte ennyi) ami indokolná a dupla árat.

    Ha mindenképp jobbat akarsz és fel akarod használni a 300e-s kereted, akkor pl. ez a szett [link] pl. ezzel az AVR-el [link] lényegesen magasabb színvonalat képviselne, mint amiket korábban megcéloztál és bőven belefér a keretbe, igaz ehhez sincs sub, de ezt azért egy darabig sub nélkül (tudom szentségtörés :D ) is el lehet hallgatni és sub-ot majd veszel később hozzá.

    De természetesen ez csak az én véleményem ..... ;)

    "érződne a tiszta, szép mély is."

    A tiszta, szép mély azért egy kicsit (ugy milliós nagyságrendnél kezdődik ;) )

    (#126468) nobeige
    Én ezt tudom, nem értem miért nekem írod!!?? :)

    (#126469) tomic
    Rövid kábeleknél is van/szokott lenni hallható változás, ezt az, hogy 2 vagy 10m nem nagyon befolyásolja. A 1-5-1.5m nem rossz ötlet, de én akkor már akkorát vennék, hogy utána piacra tudjam dobni, hátha kell valakinek (kb. 3-3m), a próbán kívül 1.5m kábellel nem sok mindent lehet kezdeni, esetleg centerhez jó lehet. ;)

    [ Szerkesztve ]

    Hmm ....

Új hozzászólás Aktív témák