Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • DJMDJM

    tag

    Az előbb "kezembe" nyomta a futár az SVS SB12-NSD-t (pontosabban alig bírtuk berakni a csomagtartóba, nem akartam elhinni, hogy ekkora). A héten jön az erősítő is (Denon 7200). Még nem a beállításban kérném a segítségeteket, hanem kábelezésben, milyen irányba kellene elindulni, sub és hangfal kábelt illetően, de vszínű vennék vmi jobb HDMI kábelt is. Tápkábelt érdemes lenne? Nem fali aljzatba fog közvetlenül csatlakozni, hanem van egy APC túlfeszvédős elosztó és abba, okozhat-e az gondot?

    Szedjem össze, amit Kácsánál találok és ha nem a legolcsóbbakat választom már az is elég? Ti itt sokszor emlegettétek a Van Damme kábeleket is, azt sem tudom azt hol lehet kapni és mit érdemes. Jajj, már előre féltem ettől a feladattól.
    Hátul szeretném a falra rakni vmilyen tartóval a hangfalakat, viszont ott nem tudom hogyan is lehetne szépen felvinni a kábelt. Van vmi esztétikus megoldás ötletetek rá? Vagy véssem bele a falba a következő festésnél, addig meg hagy lógjon? Már érzem előre, asszony pajtás fog még osztani. :)

Új hozzászólás Aktív témák