Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • jaktib

    tag

    válasz Dorian #13891 üzenetére

    Nekem is C6 van. Tehát ismerem a hangját.
    Több kérdésem is lenne. Ha "tuningolni" Szeretném azt pl hol lehet megcsináltatni? Ki foglalkozik ilyennel. Most ahogy láttam az utóbbi időben 139 K az ára a nagyobb áruházakban a két front hangfalpárnak. Akkor most elvileg nincsen "túl" árazva vagyis jó vételnek tűnik. Én ES 80 -at szerettem volna, az most drágább. Szerintetek milyen különbség van a két hangfal közt. Az ES 80 sokkal nagyobb is, én mikor hallgattam nekem nagyon sok volt a magas hangja de a tér érzet amit nyújtott nagyon tetszett. Itthon a C6-nak is bőven elég a magas hangja de azért a kisördög ott van, hogy milyen lehet a JBL. No meg láttam C10-et is hát az nem kicsi...az vajon milyen, az nagyon kevés embernek lehet szinte senki nem ír olyat, hogy az van neki.
    És mivel a hangzás megítélése eléggé ízlés kérdése is. Az lehetetlen, hogy a "tuning" előtti hangja tetszik jobban valakinek? Tehát annyira egyértelmű a fejlődés, ahogy itt többen írtátok.
    Pl A "tuningal" mondjuk olyan hangzást lehet eléri mint a gyártó más egy két kategóriával feljebb pozicionált ( Lektor, Zensor) termékei? Valaki már így hasonlított össze hangfalat? Tuning C6 vs ... drágább valami ...
    Én nem kételkedem, mert lehet, hogy tényleg jobb lenne. Egy picit elgondolkoztam a dolgon, bár nekem most is megfelelő a hangja, nyilván én nem vagyok olyan audiofil hallású. Azért ha van különbség remélem meghallanám. De akkor viszont ugrik az öt év garancia..

Új hozzászólás Aktív témák