Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • m3ss

    veterán

    válasz VoidXs #150794 üzenetére

    a den of thievesben az akcio jelenetek eleg jok, de sztem sehol sincs a tronhoz kepest, lehet a mesterseges hangok meg a zene miatt erzem ezt..vegig duruzsolja a sub a tront. vagy lehet en subom inkabb 30-80hz kornyeken eros..tron meg tele van ilyennel.viszont a film az nagyon jo, kicsit townra, meg heatre hajazott. lehet ez a ket film is jol szol, fegyverhangok ugy emlekszem ezekben is nagyon realisztikusak voltak. kivancsi vagyok den of thieves a masodik reszt hogy hozzak ossze, minden eros karaktert kivegeztek :U

    nagyon durvan reszletes, feszes es pontos a mely hang amit kiad ez a sub. reszletezobb a mely ha 80hz-en vagok zenevel, mint amit 602-ok kiadnak. jobban osszefolyik a 602 melye...csak az irannyal nem vagyok meg mindig teljesen kibekulve...filmre jo hatul, zenevel sztem jobb lenne elol. nem akarok 15-20 m rca kabelt venni. konnektor sincs elol most.
    amugy nem egyertelmu nekem se, hogy kell sub zenehez. stilusfuggo leginkabb. egy pink floyd vagy hasonlo zenevel pont eleg a mely sub nelkul. viszont egy dub, reggae, elektronikus vagy hiphop sokkal jobb subbal.

    [ Szerkesztve ]

    https://www.instagram.com/jozsef.beko/

Új hozzászólás Aktív témák