Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • m3ss

    veterán

    válasz python1 #150892 üzenetére

    nincs vele baj, de valszeg nem optimalis helyen van. ha zenet hallgatok kozepen ulve egyszeruen hallom hogy bal fulembol intenzivebb a mely. vagy ha visszarakom stereorol (lfe, 80hz) directre, akkor hallom hogy elore kerulnek a mely hangok..nem hinnem hogy ez akusztikai problema. filmeknel nagy hangeron abszolut nincs vele gond. mas kerdes hogy 70%-ban ugy hallgatok zenet hogy hattal ulok a hangfalaknak iroasztalnal, akkor meg legkisebb problema, hogy hol a sublada :DDD
    gondolkodtam is, hogy nem-e lehet a surroundokat bekabaleezni egy masik zonara is...
    ranezek majd a fazisra..

    ez az audyssey is erekes, olyan kulonbsegek vannak neha kalibralasok kozott. ha 5-6 ponton merek kozvetlenul a kozponti ulohely korul, akkor a legjobb azt vettem eszre.
    most legutolso meresnel teljesen otthagytam a subot mint amit mert a denon, igy idealisnak tunik zenevel is meg filmekkel is. zenevel mondjuk atteszem +10-re a dynamic eq reference level offsetet. anelkul sok a mely. igy most nagyon jol szol stereo+dynamic eq-val, kozel van a directhez.
    de volt mar olyan tobbszor, hogy 1 helyen mertem csak, volt tul halk sub is, tul hangos sub is, meg teljesen mas hangzast adott dynamic eq-val.

    sztem lassan kesz leszek...veszek meg fuggonyt, meretek egyet esetleg meg par panel es sztem ennyi. :)

    [ Szerkesztve ]

    https://www.instagram.com/jozsef.beko/

Új hozzászólás Aktív témák