Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • -KP-

    addikt

    válasz WaterWave #154285 üzenetére

    Az anthemnél az ARC mérőrendszer hatalmas előny. Főleg úgy, hogy a 710-es is meg fogja kapni a legújabb frissítést, az ARC Genesis-t. Hangilag is igen jók szvsz, őszinték, nem színeznek. Ezért is fogok az amerikai vonalon maradni, ha le is cserélem az Anthemet(ami egyébként tervben van) akkor Nad, vagy Arcam lesz, vagy egy újabb nagyobb Anthem.

    Van egy Linn Majik DSI-m is, ez egy új korában kb. 1milliós sztereó cucc és a Linn után se fakadok sírva, ha véletlen az Anthemen kell zenét hallgassak. Erősítőteljesítményben persze lehetne több, de nem hinném hogy pont egy Denon verne rá ebben. Egy Nad esetleg...

    Nem tudom az új Denonok milyenek, de a régiekre mind jellemző volt ez a Denonos lágyság. Namármost egy erősítő ne puhítsa meg lágyítsa mesterségesen a hangot. Ráadásul a gyárilag adott mérőmikrofonjaik a vicc kategória, vegyek hozzá még umik1-et, vagy pro kitet meg audyssey pro licenszt hogy elérjem vagy inkább közelítsem azt, amit egy Anthem alapba tud.

    Ha pedig htpc-t használsz, ahol a kimaxolt Madvr képminőségben köröket ver rá bármilyen asztali médialejátszóra még a HDR se fontos, ugyanis képes SDR-re alakítani a HDR filmeket nem is akármilyen minőségben. Persze ha valakinek a Denon tetszik, akkor használja azt, mert nem másnak, hanem saját magunknak vásárolunk. Abban azért egyetértek, a 710 350 ezres ára véleményes. Lehet, hogy annyiért már használt 520-at is találni, az meg az atmoson kívül mindent tud.

Új hozzászólás Aktív témák