Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • allein

    addikt

    Sziasztok. Szeretnék kérni egy kis segítséget. Adott a nappaliban egy 4K HDR képes TV készülék, 4k HDR képes BD lejátszó és egy AVR ami True-HD képes. Jelenleg a BD lejátszóból kettő 4K HDR AQ kábel megy kifele, egy a TV-be, a másik pedig az erősítőbe. Jól gondolom, hogy az ami erősítőbe megy, elég ha csak sima AQ kábel?

    Hálóban van egy 4K Apple készülék, PS4, 4K HDR képes TV készülék és egy Philips HUE Sync HDMI box. Sima mezei hdmi kábel amit a boxxal adtak, megy a boxból a TV készülékbe. A boxba megy két sima AQ kábel, egyik a konzolból, a másik pedig az Apple lejátszóból.

    A Philips doboz átengedi a HDR-t, ezzel nincs gond, műkődik a konzollal és az Apple lejátszóval is. Ami nem működik és nem értem miért: amennyiben youtube-ot indítok el az Apple lejátszón, nincs HDR és a 2160p videók csak FHD felbontásban indulnak el. Mi lehet a gond?

    Ambilight miatt youtube csak a boxon keresztül működik rendesen, a box nem tudja szinkronizálni simán a TV készüléket, mindenképpen hdmi kell a boxnak.

    http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=allein

Új hozzászólás Aktív témák