Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Cseneles

    őstag

    válasz Tamoo #165505 üzenetére

    Lehet igazad van de ez kisarkított egy kicsit és nem fedi el azt a tényt ,h érzékeny hangfalakkal sistereg! Egy tulajdonságát kiragadtál amiben jobb pár avr-nél, köszönhetően a teljesítményének. Nem mondtam hogy rossz végfok viszont en nem tenném be itthonra az is biztos max mélyláda meghajtására! Csak a teljesítménye szolna mellette. Ezt a vitát én itt befejeztem, semmi értelme. Van akinél sistereg van akinél nem.

    Ezt is a teszt végén az az oldal írta ahonnan linkeltél...

    https://www.audiosciencereview.com/forum/index.php?threads/review-and-measurements-of-crown-xls-1502-amp.6062/

    "Nehéz felfogni, hogy egy megfelelően megtervezett és gyártott mainstream erősítő, ilyen nagy teljesítményű, ennyi pénzért eladható. Ez egy robusztus, de kedvező árú erősítő, amelyet az élő hangban történő súlyos büntetésre terveztek. Használható hifi használatra? Persze, de erősen korlátozni fogja az upstream források felbontását és potenciálisan sávszélességét. Legjobb felhasználása mélynyomó erősítőként lenne."

    [ Szerkesztve ]

    Runco VX22i-CineGlide prism, Hivilux 2.35:1 gain 1.2, Emotiva XMC-1, XPA5 Gen1, Wharfedale EVO 4.4-CS-4.2, 2 Dayton Audio Ultimax 12-22 DIY, 2 Definityve Technology IW13, Behringern NX4-6000

Új hozzászólás Aktív témák