Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Dudee

    senior tag

    Sziasztok!

    van egy dedikált hazimozis szobám. Picike, de nekem megfelelő, sötét falak, akkusztikai panelek megvannak. Itt vetítek egy Epson 9400as projektorral 100"as vászonra.
    Az AVR egy Denon avrx-2000, belépő darab, nem is mai.
    Szerintem az Audyssey egész jól teszi itt a dolgát (bár lehet itt a haladóban ez szentségtörés, ezt nem tudom :) ).
    Projival tudom hogy hdr-re sok esély nincs, nem is igazán hiányzik (persze, sosem láttam még). Viszont 4k-s tartalmat már kipróbálnék (tudom higy nem igazi 4k projektor) illetve úgy tudom megfelelő forrással a projektorba épített színszűrővel kicsit lehet tágítani a színteret rec709-hez képest.
    Viszont ilyesmit a mostani erősítőm biztosan nem tud (sem atmost), és előbb utóbb szeretnék frissíteni, és akkor már legyen valami fejlődés.

    A kérdésem az volna merre volna innen a felfele, mármint ésszerű szintig. Denon újabb, magasabb modelljeit érdemes nézegetni, vagy ha az ember kicsit komolyabbat szeretne, akkor ez a név felejtős? Ha igen akkor viszont mi?
    Elég ha esetleg pár nevet bedobtok, aztán elkezdenék olvasgatni, kutakodni, és eldönteni nekem mi éri meg. Hallottam pl olyat is, hogy szoba korrekcióban az Audyssey elég belépő szint, nem tudom igaz-e

    köszi szépen!

Új hozzászólás Aktív témák