Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • rappit4

    őstag

    És ha már a hdmi 2.1 miatt lesz egy Atmos képes erősítőm elgondolkodtam a plafon hangszórokon is, csak poénból. 5.1.4 kell egy kis méretű szobába vagy megél magában az 5.1.2 is?
    Nem ideális elrendezésű a szobám, amit egyben stúdióként is használok. Az 5 hangszóróm JBL 8330-ak. Nyilván jó lenne még 2 8330-at berakni fenntre, de kicsit feleslegesnek érzem arra a néhány filmre amit Atmosban néznék. (Plusz ugye az atmosnak nem is feltétlen az otthoni felhasználásban van igazi jelentésőge)
    Tehát a másik kérdésem, hogy mi az a legolcsóbb plafonra felszerelhető (nem beépítendő) hangszóró aminek van értelme? Nézegettem ezt a Wilson Raptor X-et. Ahogy néztem ezt pont fel is tudnám szerelni.
    Valahogy így tudnám felszerelni a 2 hangszórót, azért sem gondolnám, hogy 4db megélne fennt, lévén a frontok is elég magasan vannak. (Ahogy írtam közel sem idális semmilyen szempontból az elrendezés sajnos, de kb ez így a legjobb opció ebben a lakásban) Illetve a plafonba szerelős azért nem jó, mert a galéria aljában végig hangelnyelő anyag van.
    Mit gondoltok? :R

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák