Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • VoidXs

    nagyúr

    válasz ctrlaltdel13 #179097 üzenetére

    A frekimenet, csak vedd figyelembe, amit -KP- írt előtted. Pont azért nem lesz feltétlen szép az eredmény, mert egy pontot nézel a nagy átlagból. Az viszont megint más, ha a görbe nem a teljesítményt írja ki. A Cavern és a REW ezt nézi, de mások valami más akusztikai energiát.

    #179101 mandju: Csak hát a nehéz kérdés, hogy mihez kell viszonyítani. Mi az y tengely, átlagolod-e az ellenőrző mérést, de hogyan, ha nem tudod tök ugyanoda tenni a mikrofont... A bemérőkben mutatott görbék nagyon közel vannak a valósághoz, ha a mérés körülményei azonosak, egy ponton szinte tökéletesen ki szokott jönni, amit beállít. Ezek miatt mondom azt, hogy az ellenőrzés az, hogy tetszik-e, és ha a válasz nem, egyszerűen a beállításokkal kell játszani, vagy ha azt feltételezed, hogy valamelyik mikrofonpozíció mászott el (onnan látod, hogy az eredményben nagyon durva kiemelések vannak), akkor mindent nulláról.

    #179102 Dorian: Emiatt azért nem aggódok, mert egyszerű bemérőkkel a fázis eleve nem volt jó. A legeslegnagyobb problémájuk, hogy nem engednek 0.01 ms pontossággal késleltetést állítani, amikor ez a jó tér alapvető követelménye. Van, amelyik bemérő csak 10 cm-enként enged lépni, miközben az egyenes hullámfront mm-eken dől el.

    W̘h̘̹̥̼a̝t̪̝͓̠̪ ̞͔s̼̱̣o͚̻̟un͚d̖̣̗̭̞̹ ̬ḏ̩̤͉o̹ͅe̟͚͕̺s͕̱̙ s̝̮̯͍̝̺o̰̪̲͓̦u̥̻͎n̘̳̟̗d̼ ̞̫̣̲̼̜m͚̼̳ak̪̩̻e̘̹̜?

Új hozzászólás Aktív témák