Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Tibiajax

    nagyúr

    sziasztok,
    továbbra is a hálózatunkban lévő búgással küzdök, mely a toroidos végfokomban és a szintén toroidos (Dune) médialejátszómban is jelentkezik. a különböző szűrőket már elvetettem, a DC-szűrők sem váltak be semennyire, végül többek közt a Ti tanácsaitokra is hagyatkozva szereztem be egy leválasztó trafót, a Keces-től (Keces BP-600).
    nagyon nagy bizalommal vittem haza, az eredmény pedig a következő volt: a médialejátszóm búgását semennyire sem szüntette meg, az ugyanúgy búg halkan vele is, mint nélküle.
    a végfokom jobb lett, sokkal, hozzá kellett tennem a fülemet és akkor hallottam csak valamit belőle. de az már simán jó volt egyébként. de sajnos, ez csak félsiker lett így

    mielőtt végképp felhagyok a reménnyel, hogy teljes csöndben tudjon megszólalni a zene nálam késő este, még egy ps audio jelkondícionálót megpróbálnék, nevezetesen egy Power Plant Premier-t. Ez - ha minden igaz, szintén leválaszt és kondícionál.
    kérdésem az lenne, mit gondoltok, érdemes egy próbát tennem vele még (letét ellenében tudnám elhozni, másélszer kerül annyiba, mint a Keces), vagy hagyjam....?
    köszi előre is a véleményeket!

Új hozzászólás Aktív témák