Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Mankó

    veterán

    Meglévő belépő szintű 5.0 szettemet MA Silver 200 + C250 + 50-re cserélem és szükségem lenne egy kis útmutatásra, véleményre.

    A jelenlegi Marantz sr5013-as erőlködőm passzolni fog e vagy elég lesz e a fenti konfigra, illetve mi ajánlott helyette a későbbiekben? Főleg film (NAS + Shield TV cső verzió), kevés zene, kevés játék felhasználás.

    LCR hangfalakhoz milyen hangfalkábel ajánlott? Sima 4mm-es réz kábeleken lóg a jelenlegi szett.

    Egy 18 nm-es panel szobáról van szó, ahova ez a szett szerintem több mint elég lesz.
    Azazhogy remélem. :) Nézési hallgatózási pozíció max 3 m.
    A hátsó hangfalak elhelyezési lehetősége siralmas. Egy 210 cm-es kanapé van beszorítva a szekrénybe, a kanapé a falon és ezen a 210 cm-en vannak elhelyezve a hátsók. Túl direktek, de nincs más lehetőség. Jelenleg a fejünk mellett vannak Side pozícióban. Még mindig keresem a lehetőség szerinti legjobb pozíciót.
    Hogy lehetne megtalálni az arany középutat szekrény csere nélkül? Kanapé előrehúzása, mögé kis állványra felrakni a hátsókat verzió nekem is eszembe jutott már, tény esztétikailag nem a legmegfelelőbb.

    A fenti körülmények miatt először Soundbarral (Samsung q990c) szemezgettem, hátha jobban kezelné a hátsó fertályt, aztán visszakoztam, ha már a házimozi alap adott a Marantz és az XTZ 10.17 szub személyében.
    A Soundbart nem volt lehetőségem kipróbálni, így csak kérdések és tátongó lyukak maradnak utána, mi lett volna ha...
    Nyugtassatok meg, hogy jól döntöttem!

    Köszi

    bikerfun: TV-ben hang opciónál átengedés be van kapcsolva? Bitstreamet válassz, ha ad rá lehetőséget!
    Az új szoftverrel nálam is (LG CX) elérhetővé vált egy csomó új opció hang beállítás terén és végre streamnél is rendesen szólnak a hátsó hangfalak.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák