Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Dißnäëß

    veterán

    válasz ctrlaltdel13 #185522 üzenetére

    Hangra átlag a Cirko Gejzír, nem rossz, de nem is kiemelkedô, nagy mélydübörgés pedig abszolút nincs. De nekem moziban hifista létem ellenére a kép fontosabb, ha már kompromisszumot kell kötni a kettô egyikében és képben ez a kis mozi tök jó élmény mindig. Tûéles, jó kontraszttal, így szubjektíven.

    De a LEGFONTOSABB moziban a kényelem, legalábbis a 197 centimmel sokkal baj van.

    Cirkóban elsô sor a legjobb, nekem a nyakam nem állt ki tôle, cserébe lehuppan az ember az utánfutójával a kétszemélyes fotelbe, össze lehet bújni + a sarokba 2 lábtartó puff betolva, oda lehet húzni, cipô le, láb feltesz, pazar kényelem, nem az van, hogy egy Avatar 2 félidôben már elzsibbadt a fenekem és térdem. (Meg az agyam is, annyira iparihulladék, de ez már más téma).

    A Cinema Mom se rossz, kép-hang olyan amilyen, átlag, azaz mély döng, magasak tetejét ne keresd, de kényelemben szintén über, szintén lábfeltevôs puffos. :K Itt mondjuk egyszer végigpofázta a filmet mögöttem 2 10-éves kisgyerek, belekalapáltam volna a fejét a falba egy samuval, de azért lecsuknak, úgyhogy nope :D, a kis Cirkó ezért is jó, oda a slepp nem szabadul be a poronttyal meg a chips-el zörögni, ami azért audio-ban a jel-zaj arányra jó hatással van ;]

    POKE 16017,44 ..... SYS 2077

Új hozzászólás Aktív témák