Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • toM517

    aktív tag

    A JBL Studio 180 meg a vele egy csaladba tartozo center, surround es sub osszeallitast volt ma alkalmam meghallgatni Avatar alatt DTS HD MA-val, eleg komoly volt...kicsik az igenyeim? :) Kozvetlenul utana egy HK-TS 9 BQ ugyancsak 5.1-es "bogreszettet" fuleltem meg, a kulonbseg erezheto volt teltsegeben es dinamikajaban (mar ha dobalozhatok ilyen szavakkal, csak sejtem mit takarhatnak a kifejezesek).
    Biztosan egy odabaszosabb szettel meg jobban befostam volna, de kezdem azt erezni, hogy eleg nekem egy ilyen bogre...annyira nem para. :) Mar csak az a kerdesem, hogy az ilyen olcsobb 5.0 rendes fadobozos megoldasok mennyivel maradnak el, ha egyaltalan elmaradnak egy-egy ilyen jobban sikerult bogretol?

    Amugy a bogre egy AVR 70-es volt rakotve, DTS HD MA-val, ami az en erositomben nem lesz, de ugye ugyse sokat szamit ez ilyen hangkeltok mellett. A JBL cucc is egy H/K cuccra volt, mondjuk fogalmam sincs, mi volt az...valami komolyabb annyi tuti. A HK-TS 5 BQ-t ajanlottak meg, mivel belsore ugyanaz, csak matt a fenyezes. Mindamellett ujabb modell es 15 ropival olcsobb. Volt meg egy JBL, ugy hiszem ez az. Ez meg olcsobb, 60 ropi...Kinyirna a H/K bogreket a vsx-2016?

    Ha egy ilyen 5.0 fadobozos mellett dontenek, sub valasztasnal mire ugyeljek? Kineztem nehanyat olyan 30-35 korul. Konkretan Tannoy Mercury MX-10 SUB es egy Ultimate markaju, kanadai 150W-os csoda. Mostmar biztos vagyok benne, hogy sub nelkul nem tudnek teljes erteku eletet ezutan folytatni.

Új hozzászólás Aktív témák