Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Csabroncka

    addikt

    Sikeresen jó érzésekkel szereltem ma be a Zensor1 -ket a rendszerembe. Mivel kis szobáról van szó eleve "ideiglenesen" a front hangszórók szerepét töltik be. Másik dolog mivel felvet a pénz és nem akarok uzsorakamatra költeni (egyébként állam is leesett egy-két un. gyors hitel feltételein, futamidőn és végösszegen) úgy csinálok mint a szocializmusban, apránként szépen összespórolom és az enyém...
    Amihez tudtam hasonlítani közvetlenül, azok a marantz HD480 hifi hangfalaim. Alapjában véve nem rossz hangfalak, igaz eljárt felettük az idő és annak idején sem "über" kategóriában voltak. Már a saturnban és most itthon is meg kellett állapítanom, hogy a Zensor 1 nagyon jól sikerült. Mivel nem vagyok egy audiofil ezért a józan paraszti fülemmel tudom összefoglalni milyenek. A beszédhangok és ami felette van nagyon szép tiszta, a basszus pedig lágy, egy ekkora hangszóróhoz képest pedig nagyon is szép, egyáltalán nincsen mély hiányom, emellett a Zensor design -ja nagyon bejön de ez már szubjektív.
    Részben egyébként igaz, hogy túlárazottak. Nézni kell a hirdetéseket,mert vannak akciók. A vokal-t használtan 40-ért (alig használtan még bejáratósan) sikerült megvennem, a zensor 1-eket pedig párban 60-ért újonnan. Természetesen igaz az, hogy használtan lehet jobbat, bár ebben az esetben (ezekkel az árakkal) nem tudom igaz-e :F (majd az "öregek" megmondják). Én azért azt is figyelembe veszem, hogy hangsugárzó esetén kicsit nagyobb a rizikó szerintem, mint egy erősítőnél. Utóbbi esetben hamarabb ki lehet deríteni ha elk..rtak v.mit!
    Hangfalkábelt milyet vegyek? (vsx-920 az erősítő)

    "in medias res"

Új hozzászólás Aktív témák