Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • nebulo5

    senior tag

    válasz Kobe #31156 üzenetére

    Az ajánlat kérés, egy "könnyebb" formája a Te módszered. De ezt nem valamiféle megrovásként mondom.
    Az eddigi kérdéseid alapján, azt a konzekvenciát lehet leszűrni, hogy a pénzbeli értékén kívül, más formáját nem akarsz választani a leendő házimozi rendszered megbecsülésének. Ez adódhat abból is, (mint ahogy céloztál is rá), hogy tapasztalatlan vagy ezen a téren. Ugyanakkor, a tapasztalatlanságod révén, hogyan tudnád meghatározni a pontos - részletekbe menő elvárásaidat a leendő rendszeredtől? Azaz: tudod-e egyáltalán, hogy mit szeretnél házimozi rendszer gyűjtőnév alatt, a polcodon látni, filmnézés közben hallgatni?
    Nem akarok gonoszkodni, de ez olyan feelinget kelt (gondolom, nem csak) bennem, hogy ez egy sült galambos topic, és Te leadtad/adnád a rendelésedet. Csak kissé morcos vagy éppen, mert nem adtuk még oda az étlapot, nem tudsz válogatni.
    Csak hogy egy "saját bőrömön" tapasztalt példát említsek: tavaly nyárelőn vettem egy plazma tv-t. De azért, hogy a plazmás topic-ban kérdezni tudjak, előtte legalább 12000 (tizenkétezer) hozzászólást visszaolvastam, hogy tájékozódjak. Hogy tudjam, miért akarok pont plazmát venni, melyik gyártótól, melyik típustól - modelltől mit várhatok?
    Nem azt akarom sugallni, hogy Neked is illő dolog lenne tizen ezer hozzászólást visszaolvasni, de ha egy picit "fáradoznál" az érdekedben, jóval célirányosabb kérdéseket tehetnél fel. És közben, akár, tanulhatnál is az olvasottakból. Az infószerzésből származhatnának olyan kérdések, amik alapján "komolyabban vennének" a tapasztaltabb fórumtársak, érdemesítenének a konkrétabb tanácsadásra.
    Elnézésed kérem, nem bántó szándékkal írtam le a fenti sorokat, és nem is csak szigorúan Neked szól! Csak most éppen Te lettél az "apropó". :)

    Üdv: nebulo

Új hozzászólás Aktív témák