Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • gyurczy

    őstag

    válasz JohannZimu #35395 üzenetére

    Ácsigitár, kis kavarodásban vagy. Toobee a saját Rotel végfokát és a saját UMC-1-ét árazta 200-220 közé, ez akárhonnan nézem partiban van a CA meghirdetett 215 ezres árával. Én is erről a párosról beszéltem, simán körbezenéli a CA 650R-t.

    Az UMC-1 + UPA-7 kombó ennél még egy kicsit feljebb van, az ára is ennek megfelelő, de ezt mint előbb is mondtam már lapra tartozik. A Rotel 5x40W, az UPA-7 7x125W. Nem egy kategória, ezért is kerül az Emo a Rotel többszörösébe.

    Az, hogy a használt piacon milyen az árképzés egy dolog. Az XPA-2 260-ért szerintem korrekt, kis alkuval abszolúlt vállalható. Az UPA-7 végül 230-ért ment el. Aztán vannak vicces fiúk, akik UMX-200-at hirdetnek aranyért, ami csak a 3D-vel nyújt többet, mint az UMC-1, a bélés alapján viszont lényegesen soványabb technika és hangban is alul marad. A reális ára biztosan nem a 200e HUF amiért hirdetik. Ha az lenne úgy cserélnének gazdát, mint az UMC-k, 1-2 óra, 1-2 nap alatt.

    Kategorikusan tehát nem jelenthetjük ki, hogy az Emotivával árán felül kereskednének. Van 1-2 bátor, aki irreális árakon hirdet, de amúgy kb árában mennek el a dolgok. Ha itthon akarod megvenni kipróbálva, stb. akkor annyi az ár, amit az AVX-en megadnak. Ha direktben megrendeled Emotivától és repteted, vámolod, áfázol megint más az ár. Ha konténerben jön és vársz rá heteket, hónapokat, megint más. Ki mit hajlandó bevállalni, megtenni.

Új hozzászólás Aktív témák