Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Patice

    nagyúr

    válasz Ed Parker #47405 üzenetére

    Én az XT-nél való hallgatózással úgy voltam, hogy örültem, hogy egyáltalán hallhattam ilyen szintű rendszert. Referencia élmény azóta is minden alkalom. Igyekszem tanulni belőle, és fejleszteni a hallásom, hogy mi az, amit ki lehet ma hozni az ilyen rendszerekből. Ha van mihez hasonlítanom, akkor jóval könnyebb utána más rendszerről láncról megállapítani, hogy mennyire szól jól.

    Persze ebben benne van az is, hogy XT-nél hallhatok egyfajta karaktert, amit ő saját magának lőtt be a komponensek összeválogatásával. Tudom, hogy ennek a rendszernek is megvan a maga karaktere, ami mellesleg nagyon tetszik, de akkor is referencia.

    Hasonlíthatom hozzá a saját láncomat, de felesleges, mert nem egy ligában játszanak. Közel sem. Nem várom el a saját kis sztereómtól, hogy úgy szóljon, ahogy XT-nél, nem is ez a cél szerintem.

    A lényeg, hogy még egy ilyen hallgatózás után is le tudjon ülni az ember a saját lánca elé és hallgassa viszonylagos megelégedéssel. Mindig vannak határok, korlátozó tényezők, amik megakadályozzák, hogy az ember folyton fejlesszen, de ez is csak saját döntés kérdése.

    Én a hallgatózás után is bekapcsoltam itthon a rendszeremet és szerettem így is rajta zenét hallgatni, filmet nézni.

    Amikor meg lehet megyek bárhová hallgatózni új élmények reményében. :K

    Eladó: TP-Link 24-es switch, Xbox 360, Daewoo Matiz

Új hozzászólás Aktív témák