Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • #09634560

    törölt tag

    válasz kicsi kecske #49340 üzenetére

    Lehet lehangoló lesz a válasz de azért meg én kérek elnézést...
    1 hsz. megvolt?
    Talán annyit első körben hogy nem látom mennyit szánsz rá..
    Wi-fi hangfalátvitel valóban létezik de itt nem foglalkozik vele senki: nem versenyképes a vezetékes technológiával így marad a lapos kábel, azt simán el lehet vezetni szegélyléc alatt/mellett így majdnem láthatatlan.
    Itt csak és kizárólag BD játszó nélküi kivitellel foglalkozunk, amazok egyszerűen nem érik meg az árukat. Vehetsz te csillivillit töbszázezerért, de egy Onkyo egybeszett simán lepipálja csatlakoztathatóságban és hangfal-upgrade-vel hangzásban is.
    Szerintem az Allshare és DNLA képességekhez vegyél médiajátszót, a legolcsóbb is nagyságrenddel jobb a tévé beépitettjénél. Wifis is létezik.
    Mi az a 3D hang?? Nézz már utána.. :) (nem létezik kereskedelmi forgalomban se forrás, se feldolgozó elektronika félmillió alatt, LG Samsung pláne nem, ez csak bullshit, épp lerontja a valódi térhangzást.)
    Ha mégis "hozzáillő wifis egybecuccot vennél, nem hiszem hogy talalsz bárkit aki rábeszél, vedd amelyik tetszik, nem szólunk bele de ne is panaszkodj majd hogy "halkan nem érteni, hangosan meg ezerrel torzít", mert 5-6 centis hangszórókészlettől nem is lehet mást elvárni.

Új hozzászólás Aktív témák