Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Mankó

    veterán

    Nem teljesen idevágó kérdés, de nagy valószínéséggel ti tudtok majd rá válaszolni.
    Szóval a házimozimhoz a hangot úgy oldottam meg, hogy a médialejátszómból jövő optikait és a tv optikaiját egy külső digitális-analóg konverterre kötöttem. A kijövő hangot pedig egy analog fadobozos pc-s genius 5.1 szolgáltatja.
    A gondom vele az, hogy csak negyed hangerotol van mély. Az erősítő rész is a subban van. Az eszközökből jövő hang erősségét nem tudom szabályozni (pedig az lenne az igazi), s már a negyed hangerő is elég hangos.
    Olybá tűnik, hogy potméteres a hangerőszabályzó, mert ha birizgálom, akkor ad mélyet negyed hangerő alatt is, felette pedig automatikusan jön a mély. De ha az, akkor negyed fölött miért működik természetes jelleggel jól?
    Teljesen tanácstalan vagyok, mert mellette meg gyönyörűen szól a cucc. Házi mozi erősítőnek a 10-15 m2-es szobában nem láttam értelmét, mivel ez a 100w összteljesítményű cucc is sok. Még 1/3-ig se lehet felvenni a hangerőt, mert már akkor túl hangos.
    Kérlek titeket adjatok tanácsot! Már csak hülyeségek jutnak az eszembe, meg a kijövő teljesítmény csökentése :DDD , hogy feljebb tekerhessem a hangerőt rajta, meg hasonlók.
    Köszi

    Más: mi a véleményetek a soundbarokról?

Új hozzászólás Aktív témák