Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • #75912448

    törölt tag

    válasz hm15 #67147 üzenetére

    Egy darabig nem tudom otthon megnézni, de megpróbálom értelmesen leírni, megtippelni, :) okosabbak javítanak, ha csacsiságot beszélek.

    Az XBMC menüje és működése nagyon intelligens, ott világosan be tudod állítani, hogy LPCM, DD, DTS stb képes erősítő, és elintézi mit bitstreameljen és mit adjon multichannel módban, tehát nem támaszkodik a win ezen beállítására. Ellenben MPC+LAV esetén a bitstream beállításokon kívül támaszkodik winre is, pl LPCM audionál. Tehát bemész a hangeszközök közé, kikeresed a HDMI kijáratot, kijelölöd, beállítás gomb, és itt konfigurálod a hangrendszered csatornáinak számát. Ezután lesz LPCM 5.1 MPCH-LAV esetén, amihez ne használj semmiféle kodeket és egyebet, házimozi szempontból a belső LAV, megtámasztva a madVR-rel mindent le fog játszani kiváló minőségben.

    Azt ne kérdezd, hogy azon audio folyamokat, melyeket a LAV nem bitstremként továbbít (nem tudod menüben kiválasztani), mondjuk akármi sztereó, azok 2.0 vagy 5.0, 5.1 multichannel-ként kerülnek-e tovább az erősítő felé.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák