Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • dgyuri0123

    nagyúr

    válasz greike #84400 üzenetére

    "Azért azt jó tudni,hogy a Denon avr-x2000 ilyen jól sikerült készülék,hogy a duplájába kerülő erősítőknél sokkal jobb a hangja!"

    Ekkora böszmeséget légy szíves ne írj. Még ha azt mondanád, hogy a hasonló árkategóriájú társai között, azt talán el tudnám fogadni.
    Én vagyok az, akinek volt X2000-es és egyáltalán nem voltam elájulva tőle, sőt......

    30k pluszért vettem egy Bemutató darab Nad T748-at. Na az úgy alázza a Denont, hogy az már szégyen és "csak" 30 ezerrel volt nála több. Egyáltalán nem lehet egy lapon említeni a két erősítőt.

    Sanci38: A Yamaha RX V775-ről annyit, hogy én ugyan nem hallottam még a hangját, de pl. az Area DVD felső közép osztályba sorolta, úgy hogy a kiemelkedően jó digit / analóg akár Pure Direct módú sztereó hangja miatt külön megdicséri, míg a Denon X2000-et simán középosztályba sorolja és pont.
    De olvastam elég sok tesztet és általában magasabb osztályú erősítőkkel vetik össze aYamaha RX-V775 hangját, nem pedig lefelé hasonlítgatják. Nem is beszélve a mostani akciós áráról, ami szerintem messze a mezőny fölé emeli. De ez természetesen az én véleményem megint csak. ;)

    "csak a zene van"

Új hozzászólás Aktív témák