Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • #09634560

    törölt tag

    válasz _Smooth #86059 üzenetére

    Üdv!
    Hdmi kimenetet használd , és mindent bitsrteam/auto módban kel majd, az erősitő elvégzi a többit.És megoldj a a házimozi erősitő.. A mélynyomó beállitással és a vágás 80-120 Hz-re állitásával/lfe-be kötésssel a mély is onnan fog jönni.A H/K elég alap gép 323 helyett a pár ezerrel töbe kerülő 424 lenne job megoldás mindketőtől vagy 423 is. és árban majdnem 1.
    A 20 vattos dobozkák magasait egy dőrrenés kivágná igy a 323 lene jobb de annak minősége elég gyengusz (katalógustöltelék inkább mint céleszköz).
    Müanyag helyett ilyen árfekvésben fadobozost vegyél..
    Használt bizony sokkal job vétel.
    Nem tudom kinek-minek histzel Ohm ügyben de kérdésem akik mást állitanak: erősitő-hangfal öszeköttetés analóg a konnektor-fogyasztó összeköttetéssel és megkérdezném tőlük: mekkora a konnektorra dugható eszöz elenállása? Helyes válasz az lene hogy bármekkora de se tul kicsi se tul nagy ne legyen.Terészetesen azért egy végfok nemilyen egyszerű de 4 alá és 16 fölé nem érdemes menni. A megdott teljesitmény csak adott ohmon érvényes és legtöbször (sajna) egy csatorna meghajására,öszes csatorna meghajtásakor 30-50 w tteljesitmény vehető le egy csatornára.Annyi hogy kisebb Ohm értékü hangfalnál érdemes szellős helyre tenni és nem megijedni a melegedéstől: 80-90 fok is lehet a belső üzemi hömérséklet, és ot jobban is szól..

Új hozzászólás Aktív témák