Hirdetés

Aktív témák

  • KTTech

    veterán

    válasz BBéci #12507 üzenetére

    Jelen esetben az a gond, hogy ami olcsóbb, abban meg nincsenek benne a számomra szükséges dolgok. Az, hogy az erősítő hangminőségét nem aknázza ki a hangfalszett, az egy dolog, de nem is ront az hogy normális jelet kap a hangfal.

    Pl.: nekem nem kell 50W-nál több, nem kell 7.2 csatorna, ezek számomra pénzkidobást, felesleges tudást jelentenek. Nekem 5.1 elég, nem kell a HD hang, hiszen nincs olyan hallgatási környezet, ahol előjönne az előnye.

    Kell viszont: normális analóg felkonvertálás - DCDi legalább - (ha már itt tartunk: S-VHS is a komponens és kompozit mellett), mikrofonos beállítás, megfelelő számú analóg és digitális bemenet (2x koax, 2x optika, 3x HDMI és 1-2 HDMI kimenet).

    Az lenne a célom, hogy a TV egy megjelenítő eszközzé váljon és csak egyszer kelljen a távhoz nyúlnom: amikor bekapcsolom (vagy amikor TV-t nézek és csatornát váltok): minden egyéb bemenetválasztást és beállítást az erősítő csináljon. Olyanról meg nem is álmodok, hogy esetleg még egy phono bemenetem is legyen, ilyen árkategóriában...

    [ Szerkesztve ]

    www.kttech.hu //A szgépem/fényképezőm configja az adatlapomon

Aktív témák