Hirdetés

Aktív témák

  • #72042496

    törölt tag

    válasz ricsik #12708 üzenetére

    Igen, Concept Subom. Azért választottam, mert jókat írtak róla, sok helyütt zenére is ajánlották, állítólag a zárt kialakítás miatt az elhelyezésre sem olyan érzékeny, tetszett a külseje, s ha már a többi hangfalam is ebből a családból való... ill. jó áron megkaptam.

    Nem bántam meg, sőt, nagyon tetszik, mélyről jövő, feszes basszust ad. Filmek és játékok alatt egyenesen félelmetes tud lenni, a valamivel 20 m2 feletti szobámba úgy érzem, nekem több, mint elég. A fülem nem bántja, minden a helyén van, pedig féltem tőle, hogy a fal mellett problémás lesz. Másutt sajnos amúgy sem fér el, csak ha átbútorozom a szobát, de annyit nekem nem ér a történet.
    Egyébként korábban a Z-5500-zal is meg voltam elégedve, csak hallottam néhány komolyabb rendszert és... :)

    Hifisták lehet jobban járnak, ha átugorják át a következő bekezdést. :)

    Szóval zene mellett is bekapcsolom a Subot, mert álló doboznak nincs helyem, a Concept 2-k mélye pedig gyenge. Így ahol ők kifogynak a szuflából, a mélynyomó ott folytatja. Itt azért néha érezni, hogy nem az igazi, csak kérdés, mi írható az elrendezés és mi a ramaty erősítő számlájára. Mindenesetre ez egyelőre egy vállalható kompromisszum, az erősítőt meg lassan úgyis lecserélem. De az sincs kizárva, hogy gyorsan. :)

    Amin meglepődtem, s csalódtam is miatta, hogy az LFE bemenet haszontalan, mert azon át hajtva teljesen erőtlen, semmi hangja. Mindenképpen Y kábellel kell bekötni. Ha nem kap jelet, működik az, hogy egy idő után készenlétbe teszi magát. Technikai problémám is volt vele, mert bekapcsolás után búgó trafóhangot adott, ezért múlt héten visszavittem garanciába. Négy hetet igértek a javításra, így most sajnos nélkülöznöm kell.
    Pár hete az Europark Saturnban még volt vagy 100, vagy 110 ezerért egy cseresznye színű, egyébként mindenütt 150 ezer. A forgalmazóváltás elég keményen felverte a Dalik árát.

    [ Szerkesztve ]

Aktív témák