Hirdetés

Aktív témák

  • jolti05

    őstag

    válasz Geeco #1345 üzenetére

    Szia.

    Ha bármilyen infó jöhet, írok neked én is :)
    Nagyjából 4 hónapja vagyok boldog tulaja az RXV361-nek. Azt hallottam róla azelőtt, hogy nehezen kezelhető. Tényleg kicsit szokatlan a menüje, el lehet vele szöszölni, de én azt gondolom, hogy ezen a téren rendben van a ketyere.
    Úgy érzem, igényesebb vagyok, mint az átlag PC-s felhasználó (gondolok itt azokra, akik 10-20e-ért vesznek egy pc-s hangfalszettet), és nekem abszolút kielégíti az igényeimet. Szakszavakat tőlem ne várj, nem vagyok májszter, még csak hozzáértő sem, de a magas az tényleg magas, a mély tényleg mély (bár érzésem szerint egy sztereo erősítő jobban meghajtaná a mélytartományt). Leginkább zenére használom, és nem panaszkodom. Egyszerű, olcsó, viszonylag jó erősítő (a belépő kategóriában). Duna Pláza Saturn-jában láttam 34e-ért, én még 39ért vettem nyáron. Megér ennyit.

    Kodát sosem hallottam szólni, csak láttam, de nem is voltam rá kíváncsi. 22-25e-ért már 5.0ás hangfalszettet kínál, szerintem árulkodik az ára.
    Amin elgondolkodtatnálak, az még a Heco. Azt hiszem a Victa 600-ast néztem 50 körül, még...régen :) Az annyi mint mondjuk 85, és még maradt 15-35e pénzed, amiből talán épphogy kijön egy center és két rear. Mélynyomóra meg spórolj :)) (mondjuk Vitas Sub20A vagy Sub25A)

    A lassúság és a sok alvás része a túlélési stratégiámnak...

Aktív témák