Hirdetés

Aktív témák

  • sanyi0629

    csendes tag

    válasz Vidala #14968 üzenetére

    Vidala, neked nem sima E80-as szetted van, hanem ES80-as? Korábban meggyőzően írtál nekem a JBL hangfalaidról, az melyikre vonatkozott (végülis ott nem írtál típus számot, de én az e80 felől érdeklődtem)? Hetek óta kifejezetten a JBL E80 5.0 szettjéről álmodozok, úgy néz ki netdepoban 180 kiló, ha kicsit olcsóbb lenne, már meg is lenne rá a keret. A lényeg, hogy most olvastam Festina beszámolóját, ami alapján megint el kell gondolkodnom, mert igen megható volt.
    Szóval ha minőséget/ értékállóságot, ár-érték arányt, meg ésszerűséget és kihasználhatóságot nézzük, a 20nm-es panel szobámba Pioneer VSX-819 mellé, sok, főleg kemény, kevesebb lightos zenére, esetleg párom klasszikus cd sorozatára, majdan alkalmanként mozira is, blu-rayre mi lehet a jobb választás:
    160-180 ezerért az E80 5.0 szettben, majd még jövőre kb 100ért lesz hozzá egy subom is, és kész a rendszer, vagy
    ugyanezen áron 160-180 ezerért csupán egy pár front ES80, illetve a plusz 100ból kibővít 5.0ra, és a távoli jövőben, még egy év múlva ahhoz még egy szub.

    Mi lehet a jobb taktika? Élvezzem az életet egy teljes rendszeren mihamarabb, vagy gyűjtögessek szép lassan, türelmesen? Azt is figyelembe véve, hogy még lejátszó is kellene, meg majd egy jó Tv, stb, és valójában elég megterhelők is ezek az összegek (már-már pofátlannak érzem magam ennyit költeni :) A másik kérdés, hogy mire hosszú távon összeáll a rendszer, akkor úgyis le akarom majd cserélni a piot, de ahhoz már kellenek majd új hangfalak is megint.

Aktív témák