Hirdetés

Aktív témák

  • bozont

    veterán

    válasz BBéci #16638 üzenetére

    Köszönöm, bár még egy kis finomításra szorul a dolog, a front és surround tartó polcokat még lejjebb kell fúrni néhány centivel festés előtt. Nem számoltam azzal, hogy ha későbbiekben lecserélem a hangfalakat, azok nagy valószínűséggel jóval nagyobbak mint ez a JBL és a bal oldalra nem férnek majd el a tető megtörése miatt. A kiszemelt Polkaudio TSI200 majd 40 cm magas ha jól emlékszem, bár még nem biztos a dolog. Előbb kipróbálok több félét is hogy szólnak ilyen közel a falhoz.

    Szerinted milyen kialakítású sub lenne a legmegfelelőbb? Nincs túl sok lehetőségem az elhelyezésre, de az asztal bal oldalán nem hiszem hogy túl jó lenne. Esetleg még a szekrénysor felé tudnám elhelyezni és akkor magam felé fordítva jobb irányból szólna. azért is kérdezem, mert amikor filmet nézek akkor hátrébb ülök az ágyra és úgy erősebben szól a mostani elhelyezés szerint, néha állítani kell rajta.

    Gombinyó

    Valamelyik ilyen nagyobb áruházban vettem (Baumax és társai), még néhány éve a Genius miatt, de az átrendezés miatt egy-két polc nem volt megfelelő méretű, így újat gyártattam egy asztalos műhelyben. Nem vészes 1-2 ezer forint/polc, tartót meg nézni kell hozzá, vagy ha van olyan ismerős aki ért a hegesztéshez és van is gépe hozzá, akár gyártatni is.

    [ Szerkesztve ]

Aktív témák