Hirdetés

Aktív témák

  • v.attis

    őstag

    válasz BBéci #17090 üzenetére

    Ugyan máááár! Ti nem fogadjátok el, hogy valami mellett elhatároztam magam és kitartok mellette. Pedig az elején épp ezt tanácsoltátok. Te nem tudod elfogadni, hogy életemben először egy telefonon túl valami komoly dolgot is akarok venni ami végre zsír új! Mondtam már: elhiszem, hogy segíteni akartok, ezért hálás is vagyok. DE! Mondtam azt is, hogy még két hónap, mire én vásárlásba fogok, ha akkor meglesz akkor belemegyek egy meghallgatásba. Ez mind elhangzott. Nem kell itt megsértődni azért mert nem ugrok azonnal és megyek megvenni.
    Isten látja lelkem, qrvára irigyellek amiért ilyesmivel foglalkozol épp ezért is kérdezlek mindíg Téged. És talán a különbséget is hallanám a készülékek között, de akkor is csak január jöhet szóba! Hát azért ne én legyek már a rosz, mert a saját terveim szerint élek!
    Szóval higgadj le és olvasd el figyelmesen amiket írtam, mert nem csak azok hangzottak el, amiket Te kiragadtál. A hajlandóságomat a másik termék felé leírtam, csak Te valószínüleg átsiklottál fölötte.

Aktív témák