Hirdetés

Aktív témák

  • herpodon

    csendes tag

    Sziasztok, elnézést, ha nem a legmegfelelőbb helyen kérdezek. Mostanában fogok egy Pana s20-as plazmát venni az eddigi Sony crt-m helyett, és mivel ez lesz életem első lapos tévéje, nem tudom, hogy hangminőség terén mire számíthatok. Úgy hallottam, hogy a lapos tévék általában elég gyenge minőségű hangot produkálnak. Na mármost ez azt jelenti, hogy a jó kis crt-m hangja után iszonyú ócskának fogom érezni? Valójában nem kell nekem csilivili 5.1-es házimozi, egyszerűen csak hallgatható és élvezhető hangot szeretnék, tehát kb. amilyen a crt-mből eddig jött, az nekem már megfelelő lenne, de ha jobb, az persze nem hátrány. Ha ehhez már ajánlott külső hangfal, akkor a lehető legegyszerűbb és legolcsóbb, de azért értelmes megoldás mi lenne? (Ja és a legeslegjobb tulajdonképpen az lenne, ha ehhez nem kéne egy újabb távirányító, hanem a tv távjával lehetne hangosítani-halkítani, de persze ez már inkább csak hab lenne a tortán.)
    Továbbá, bár ez lehet, hogy nagyon hülye kérdés: ha mindenképp érdemes külső hangszórókban gondolkodni, megoldható olyasmi, hogy akkor már a "hifi" (cd, deck, lemezjátszó) is ugyanezeket használja?
    Bocs, ha nagyon hülyének tűnök, de egyáltalán nem értek ezekhez a dolgokhoz, ezért azt se tudom, hogy mit is kell keresnem, úgyhogy ha esetleg tudnátok linkelni valami konkrét típust is, hogy mit érdemes, azt megköszönném. (Onnantól már legalább tudni fogom, hogy kb. miben érdemes gondolkodni és merrefelé induljak.) Előre is köszi!

    "Nem tudok kavarogni..."

Aktív témák