Hirdetés

Aktív témák

  • cekkk

    veterán

    válasz Vidala #23272 üzenetére

    Szia!

    Egyet értek veled.Bizonyos dolgokban. Korlátok tényleg vannak, és lesznek is. De mivel sokan írnak róla, és sokan készítenek is ilyen dolgokat, ezért valami alapjának kell lenni-e.
    És ennek az alapjára lennék kíváncsi. Na most én úgy gondoltam, aki ezzel foglalkozik annak azért van róla sejtése miért is van ez.
    Vissza olvastam dabadab és BBéci beszélgetését a Hdmi kábelről, és a vége az lett, hogy ne menjen dabadab mert nem hisz benne és ezért úgysem fogja látni. Pedig mondta, hogy visz normális fényképezőt állványt, és szerintem ha azzal ha ledokumentálta volna akkor hitelesnek is lehetett volna, mert ugyan olyan fényviszonyok között ugyan azzal a képkockát lefényképezve ugyan olyan beállításokkal meglehetett volna látni a különbséget. Viszont ez h nem hisz benne hát most erre mit mondjak? Hinni a templomba kell. (Már nem akarok senkit megbántani)
    Egyszóval nem utasítom el a jobb tápkábelt, viszont ami a cikkben volt az hülyeség. Tudom, hogy mint lehet javítani fokozni, de ésszerű keretek között.

    robi0604
    Én nem az erősítők és a hangfalak olcsóbb és drága változata közötti minőségbeli különbségekről beszélek, az számomra teljesen egyértelmű.
    Hanem vannak dolgok amik kicsit túl vannak misztifikálva, és ha rá kérdez az ember, akkor a válasz hallgasd meg, de ha meghallom, és észre veszek különbséget, és megkérdem, hogy ez most miért jobb, arra már nincs válasz.

Aktív témák