Hirdetés

Aktív témák

  • zolaas

    senior tag

    válasz xtremetuning #23430 üzenetére

    Csak nem hagyott nyugodni, szóval nekiestem az új kábelnek és gyorsan gyógyultam:)
    Szóval a szereplők: G-snake
    és az exalibur IC. Yamaha cdx 750E, illetve van nálam 1 Pioneer A-A6-J erősítő próbára. valószínűleg megveszem,mert ez brutális ahogy szól. Kár, h a hangfalaim még nem ez a szint. Na de majd az is jön sorban:)

    Zenék, a teljesség igénye nélkül:

    Gary Moore,Quenn, Brian Adams, Aerosmith, Chris Rea, Michael Jackson, R.E.M., Made in Hungária OST, Illetve a 80-as évek végeről való italo, pop zene. ( Ezeket hadd ne írjam ide, mert még én is belepirulok, h ezt is szeretem:) Pl:C.C.Catch,BBB, MT, Twins, Fancy, hehe ) Klasszikus zenén nem hallgattam, mert nincs olyanom, illetve még nem találtam olyat ami tetszik.

    Az eddigi tapasztalataim, pedig a következők. Az exalibur kábel jobban kiegészíti a yamahat. Még feszesebb a hangja. Még pontosabb talán. Nem "húzza" olyan sokáig a hangokat, pörgős zenén nagyon átjön ez az érzés, nem folynak egymásba a hangok, hanem még jobban elkülönülnek. Kíváncsiságból betettem 1 tesco gazdaságos rca-t is, h azért legyen mihez viszonyítanom:P Szóval ezután már nem voltam olyan biztos a dolgomban, mert mind2 kábel ad vmi olyat a sima rca-nak:D . A g-snake picit talán lágyabban, a hangokat lebegtetve adja vissza, az ex pedig frissen pörgősen, hirtelen váltásokkal. Illetve képzeljétek úgy mintha egy zongorán leütsz 1 hangot és rajta hagyod a kezed a billentyűn, na ez a G-snake, ha nem hagyod a kezed rajta, na ez az ex. Most így a 2 kábelt hasonlítgatva, az ex jobban tetszik, nem csak azért, mert új és hosszabb:) Hanem mert illik a Yamaha feszes hangzásvilágába, ami nekem nagyon bejön. Természetesen az alap kábellel nem sok értelme volt összehasonlítani csak azért tettem, mert ahogy hallgattam az ex-t egyre rosszabbnak éreztem a G-Snaket és még mielőtt kibasztam volna a kukába, h ezt minek vettem meghallgattam az alap kábeleket:D

    Az Embla-ra visszatérve, majd veszek 5-6 év múlva kicsit karcosan negyed áron:D

    Akit zavar az írásom ne olvassa. Ez csak az én személyes szubjektív véleményem. Messze nem az ideális körülményekkel. A saját rendszeremen hasonlítottam a 2-3 különböző kábelt és így elsőre ez a véleményem. Jöhet az osztás:)

    [ Szerkesztve ]

    Már nem Sürgős!!! De, moziplakátokat keresek !!! :D

Aktív témák