Hirdetés

Aktív témák

  • st81

    tag

    válasz zfarkas #3127 üzenetére

    Ha már dvd-lejátszó, akkor a pana helyett inkább a pioneer dv-600-at javasolnám.
    Jobb minőségű szerintem.
    Az egybemozival az a baj, ha meghibásodik vmi alkatrész benne, általában komplette a kukában landol. Ráadásul mivel minden egyben van, nem is fejleszthető. És nem ad jobb minőséget, mint a genius+pio kombó.
    Ha később még lesz gubesz, a geniust el lehet adni, és kell helyette venni egy HM-erősítőt és egy hangfalszettet. És máris egy jó kis minőségi ugrást csináltál (ez új készülékeknél is kijön olyan 120eFt-ból). Ami azután ismét fejleszthető, akár egyenként.
    A harmadik verzió a félig-házimozi. Ez azt jelenti, hogy első körben a geniust eladod, veszel egy HM-erősítőt (használtan) és egy pár front hangfalat (a keretet figyelembe véve polcsugárzót). Elkezdesz tovább gyűjteni, és később veszel egy centert, majd még később 1 pár háttérsugárzót. Végül megfejeled egy mélysugárzóval.
    Előnye a jobb minőség, hátránya az, hogy nehéz megállni, hogy ennyi pénz elköltésével egy ideig (lehet hogy jópár hónapig vagy évig) csak fél megoldásod legyen (2.0 ás rendszer 5.1 helyett).
    Persze én nem tudtam megállni, hogy ne komplett rendszert (erősítő, dvd-lejátszó 5.0-ás hangfalszett) vegyek. Viszont az egybedobozos házimozit már az elején kilőttem a lehetőségek közül. Az alaprendszer beszerzése után 1 évvel vettem csak meg a mélyládát.

    [ Szerkesztve ]

Aktív témák