Hirdetés

Aktív témák

  • Firehand

    tag

    Sziasztok!

    Én csak érdeklődöm, tervben van egy kezdő házimozi szett összeállítása. 70% mozi-30%zene, plusz rádiózás.
    Jelenleg semmilyen információm sincs és olyan oldalakat keresek ahol több infót/tudást tudok ebben a témában szerezni.
    Szeretnék egy média pc/asztali gép segítségével kialakítani egy olyan sarkot ahol net+mozi+rádió+zene+tv-zés is megy.

    Azt szeretném megtudni szükséges e erősítő ha mondjuk egy olcsóbb hangfal szettet állítok fel. Látom a visszaolvasott hozzászólásokból, hogy itt nagypályás emberek adnak tanácsot ezért felkészültem a kb.takarodj erről a fórumról, olcsó cuccal menj máshová témájú hozzászoktatásokhoz. Elhiszem, hogy drága cuccon iszonyat szép a hangzás, de ennél sokkal fontosabb dolgokra kell a pénz...ennyi...Előre elmondom, nincs 600 k egy erősítőre, azért mert az annyira jó, hogy mást nem is érdemes venni. Én nem szeretnék elkölteni max 150.000 ft-ot, ha valami érdekeset hallok akkor max.200. :-)

    Ha viszont van itt olyan aki esetleg segítőkész és van ötlete, mire érdemes költeni, illetve milyen bevált típusokat ismer akkor azt megköszönöm. Nincsenek nagy elvárásaim, csak közepes hangminőségbán milyen irányban keresgéljek.
    Szeretnék hd minőségű filmeket, mp3, rádió hallgatásra használni a gépet, nem bánnám azt sem, hogy esetleg a számítógépről tudnám közvetlenül lejátszani a zenét. Ehhez nem tudom, milyen csatlakozóval kellene rendelkezni,

    Ha jól tudom HDMI kábellel lehet elvinni hangot is ha képes a készülék leszedni a hangot, de ez nem tudom például okoz e minőség romlást? Igaz mivel gagyi minőségről van szó biztos amúgy sem a legszebb a hangzás, de kíváncsi vagyok rá?

    Szívesen vennék egy komolyabb erősítőt akár, de mivel nincs pénzem most jó minőségű hangfalakra így nem sok értelme van egy komolyabbra beruháznom, gondolom én. Nekem ez hosszútávon megmaradna szóval nem azért veszem, hogy 2 év múlva eladjam, legalábbis remélem, hogy azért többet kibír.

    Ha kicsi a tét a kedvem sötét....

Aktív témák