Hirdetés

Aktív témák

  • bajnokpityu

    félisten

    válasz zolaas #34602 üzenetére

    hallgatni kell nem nyúkálni...

    nagyon fáradt voltam tegnap a próbán,fél11-11kor dugtam rá a 230Vra.alapvetően majdnem elaludtam,miközben forrasztottam a csatit..
    igy is észrevettem,h eszméletlen potenciál van benne, rettentő stabil, részletes,és pontos.
    próbálgattam néhány stilusban, eddig mindenben brutális.

    negativ dolog,hogy nem vagyok ennyire kemény hanghoz szokva, a viba mindent mosott kicsit, elfedve sok hibát.ez most a képembe tolja a zenével együtt a lánc minden baját.

    ezen lehet segíteni, kábelekkel. jóféle zeneibb ellenállások alkalmazásával szintén lágyabb hangot kell kapjunk.ez már annyira nem nagy meló,és nem is nagy pénz,inkább az a baj,h ebben az országban normális alkatrészeket nem lehet kapni. egyébként amennyire beleláttam, az itthon kapható DACok is maximum ilyen alkatrészekből állnak.amúgy nem semmi,h az egyetlen dolog,amiben spóroltunk, rögtön kihozott egy problémát.

    a kimenő trafó az egyetlen komoly alkatrész,amit itthon vettünk hozzá(eléggé egyedi gyártmány), szinte minden alkatrészt amcsiból,lengyelektől,németektől kellett rendelni.

    szóval nem merem összeszámolni a teljes költségvetést,mert tuti a zero ára környékén,v inkább fölötte van.de a lényeg, tetszik,és óriási előrelépés...

    szerk: és meg csak most kapcsoltam be...

    [ Szerkesztve ]

    eladó Kawasaki j300 robogó

Aktív témák