Hirdetés

Aktív témák

  • cekkk

    veterán

    válasz BBéci #34642 üzenetére

    A lapokat kipróbáltam én is, MA, Mission Dali Ikon és még másik 1 vagy 2 hangfalon.
    ugye a Dali volt a legdrágább. A forrás Dune volt az erősítő talán Denon sztereó volt.
    Ketten voltunk haverom végig nem hallott semmi különbséget akár rajta volt akár nem, én egy fél óra után amikor a missionra került a sor, de addig folyamatosan azt hallgattam az eladótól, hogy megnyílt itt a tért stb. Úgy hogy itt már én minimális eltérést tapasztaltam, de nem annyit, hogy megérje megvenni, a Dalinál pedig semmit.
    Én hamarabb vinném el tuningoltatni, mint ilyen lapokat vegyek.
    A lemez stabilizátort meg azért nem hiszem le, mert mint mindennek a gyártás során, van egy kis szórása, így szerintem nincs tökéletesen két egyforma lemez és ilyen kis korong sem, így akár rosszul is ragaszthatjuk fel és úgy mond a pörgés során kieshet az egyensúlyból. Bár ez feltételezés, és itt is azt mondom, hogy inkább vennék jobb lejátszott mint ilyen korongokat.

    De egyik fórumon olvastam, hogy pl a drága rezgés csillapítójuk is ilyen anyagból készül.

    A véleményem, hogy ezek a csoda kütyük az árukhoz mérten nem hoznak annyit amennyit mondjuk egy hangfal csere hozna.
    Pásztor István is azt mondta nekem amikor beszélgettünk, hogy felesleges ezekkel foglalkozni amíg nincs egy olyan rendszerem amire már nem tudok költeni, majd akkor vegyem meg ezeket. :B :R

    Az még mindig nem olyan vakteszt amikor Dorian barátnője cserélné.
    Akkor lenne igazi teszt ha 10-15 ember lenne és az ő véleményeiket összesítenénk, egy embernél ez még mindig szubjektív.

Aktív témák